(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Familiereportages

Echte connectie, precies zoals jullie zijn

Zeg eens eerlijk: hoe vaak sta je zelf met je gezin of familie op de foto? En hoeveel foto’s zijn er van jullie allemaal samen? Hoe gek het ook klinkt, in deze tijd van digitale fotografie is juist de familiefoto vaak zeldzaam. En dat is zonde, want hoe mooi is het om dit soort foto's van je gezin te hebben om later op terug te kijken?

Als afscheidsfotograaf mag ik heel vaak prachtige reportages maken voor mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben, een tijdloze aandenken voor degene die achterblijven. Mijn advies? Maak af en toe tijd vrij om jullie liefde en connectie vast te leggen. We weten immers niet hoe lang we nog met onze geliefde samen mogen zijn.

Ongemakkelijk, dat is wat ik vaak te horen krijg waarom men deze waardevolle foto's niet laat maken. Maar kijk eens goed naar mijn foto's, ziet dat er ongemakkelijk uit? Volgens mij niet en dat komt omdat ik gecertificeerd Moment Design Fotograaf ben, daardoor maak ik niet alleen mooie foto's maar wordt de reportage zelf ook een hele mooie ervaring.

Even kletsen? Neem contact op

Jullie verbondenheid, vastgelegd


Als je kiest voor een portretsessie dan gaan we samen naar een mooie plaats of betekenisvolle plek. Als dit kan, blijven we gewoon thuis. Het gaat immers om jullie connectie. Ik werk via de Moment Design methode, een techniek waarbij je niet hoeft te poseren en geen enkel moment hoeft na te denken over de juiste houding of glimlach.

"Meer dan een mooie foto, vanuit het hart vastgelegd en voor altijd gekoesterd."

Spontane familiefoto’s

Door de unieke manier waarop ik mijn reportages aanpak voelt iedereen zich vrij en ontspannen. Ik geef opdrachten en stel vragen.  We denken terug aan jeugdherinneringen, aan gekke voorvallen die jullie beleefd hebben. Als er kinderen zijn, doen we samen spelletjes. Het zorgt ervoor dat je niet meer nadenkt over hoe je eruit ziet, maar lekker geniet van elkaar. Met mijn camera leg ik zo de mooiste momenten vast. Die kleine 1-op-1 momentjes, of een grapje waar iedereen om moet lachen.

Al die mooie momenten vol liefde leg ik voor jullie vast op beeld. Het gaat om meer dan alleen de foto's: het zijn de herinneringen aan een uniek moment samen, die je zo kunt herbeleven. Spontaan & echt: jullie familie zoals je je dat wilt herinneren.

Moment Design

Vindt je op de foto gaan ongemakkelijk? Je bent niet de enige, vrijwel iedereen die ik ken heeft hier last van, inclusief mijzelf en mijn gezin. Dat moest anders en ik ben alle opleidingen gaan volgen om Moment Design fotograaf te worden.

Maar wat is dat nou eigenlijk? Door deze techniek ben ik staat om spontane foto’s te creëren met echte emoties. Een Moment Design fotosessie is geen gewone fotosessie. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Er worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het is een unieke beleving. Een manier om dierbare herinneringen en emoties naar boven te halen en te bewaren voor altijd. Elke keer als je de foto’s ziet, ervaar je weer diezelfde intense gevoelens. Dat maakt een foto van dat moment pas echt waardevol.

Standaard inbegrepen

 • Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd
 • 1,5 uur fotografie
 • Professionele selectie en nabewerking foto's
 • Een persoonlijke galerij om de foto's te delen met dierbaren
 • Een bestelsessie waarin ik jullie adviseer over een de prachtige fotoproducten
 • Inclusief 5 personen, elke persoon extra kost €15,-. Uiteraard fotografeer ik dan langer zodat ik iedere gewenste samenstelling op de foto kan zetten
 • Voor reportages in het weekend vraag ik een toeslag van €50,-
 • Reiskosten zijn exclusief, mede door de wisselende brandstofkosten. Kosten 35 ct/km

Pakket Luxe €475,-

 • Een uniek, professioneel album van 20 x 20 cm inclusief 10 spreads of een besteltegoed van €225,-
 • Minimaal 50 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie
Boeken

Pakket Budget €375,-

 • Een mini-album van 15 x 15cm met 4 spreads of een besteltegoed van 75,-
 • 15 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie
Boeken

Schaduwfoto

Op jullie familiefoto ontbreekt er altijd iemand. Een pijnlijke leegte vult altijd jullie gezinsfoto. Jullie hebben een kindje verloren en wellicht is er nooit een gezinsportret gemaakt.

Om deze leegte te vullen ben ik dankbaar voor mijn samenwerking met Dasja van Schaduwfoto. Dasja is het brein en kunstenaar achter schaduwfoto. De familiefoto die ik voor jullie maak, kan zij aanvullen met een schaduw of silhouet op maat.

Niet zomaar een Schaduw maar 100% handwerk, met enorm veel liefde aangepast aan jullie wensen. Misschien wel de krullen van papa of jouw lange benen? Geen detail wordt overgeslagen. Ook de kleding wordt helemaal aangepast op het karakter van jullie kindje.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Het is moeilijk om uit te leggen en eigenlijk iets wat je moet ervaren. De basis zit hem in het feit dat ik tijdens de sessie vragen stel en allerlei klein opdrachtjes geef, hierdoor vergeet je de camera. Je bent veel meer met elkaar bezig. Een Moment Design reportage gaat over de interactie met elkaar, over emoties, over het hebben van een echt gesprek, de ruimte om je uit te drukken, om te voelen. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Bij een Moment Design fotosessie gaat het niet om de juiste pose, het knapste uiterlijk of de grootste glimlach. Maar om een fijn moment met elkaar en nieuwe herinneringen maken.

Je beleeft een onvergetelijk moment met degene met wie je de sessie doet. Tijd voor elkaar, even stilstaan, weg van de dagelijkse sleur. De foto’s krijgen een diepere betekenis, als jij of je dierbare later naar de foto’s kijken, dan zal je dat moment herinneren, het mooie gevoel van dat moment komt weer terug.

Ik ken superveel mensen die niet graag op de foto gaan, inclusief mezelf. Maar door de technieken van Moment Design haal je de druk van de mooie foto af. Het gaat veel meer om het moment dat je met elkaar beleeft, de herinneringen die je met elkaar deelt en maakt. En als resultaat heb je foto's die jou en je dierbare laten zien zoals jullie echt zijn, met een echte glimlach, met gevoel, een connectie. En die bovenal het gevoel van de sessie weer oproepen.

Wat mij betreft is de locatie waar we fotograferen van ondergeschikt belang, wat ik wil en ga vastleggen is de liefde en connectie tussen jou en je dierbaren en dit kan overal! Ik heb al vele reportages in woonkamers en achtertuinen gemaakt, zelfs al in een hospice. Jullie liefde en connectie is er ALTIJD!

Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

Absoluut niet! Alles wat je terugziet op mijn website is geplaatst met nadrukkelijke toestemming van mijn klanten. Dit omdat ze mega trots zijn op de foto's, heel erg dankbaar zijn en andere mensen ook zulke prachtige foto's gunnen. Want ja, het laten zien van mijn werk is natuurlijk de allerbeste reclame. Maar nogmaals, in eerste instantie zijn de foto's voor jullie en bepalen jullie zelf wat er met de foto's gebeurt.

Portfolio

Aangesloten bij

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

[wp_social_ninja id="19299" platform="reviews"]
heartcrossarrow-leftarrow-rightplus-circlearrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram