(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
herinneringsreportage nieuwvliet-bad

Bewust afscheid nemen

Gwendolyn Pieters
 - 
augustus 30 2023
 - 

Mijn vader is ziek en we willen herinneringen vastleggen

Dat is wat ik begin januari in mijn mail ontvang. Het is Linda en haar vader heeft een hersentumor en heeft helaas niet lang meer te leven.

Haar vader en zijn vrouw kiezen er voor om in januari drie weken een huisje te huren in Zeeland, vlakbij het strand. Hier zullen in die drie weken, diverse familieleden en vrienden langskomen om nog laatste momenten met elkaar door te brengen. Het huisje wordt erop ingericht en de zorg wordt daar ingeregeld. Wat bijzonder en fijn dat dit kan.

Liefde voor elkaar

Tijdens de mailwisseling met Linda begrijp ik dat ze de liefde voor elkaar graag willen vastleggen en van het leven en elkaar genieten zo lang het nog kan. Het strand en Zeeland zijn belangrijk voor Suzanne en Rein en daar willen ze graag nog tijd met elkaar en geliefde door brengen/

Ik ontmoet een waanzinnig, intens mooie en liefdevolle familie en we hebben ondanks de kou een hele warme sessie.

Een bijzonder cadeau

Een grappig detail, Linda heeft deze reportage als verrassing geregeld voor haar vader en Suzanne. Maar in aanloop naar deze weken weg, bleek Suzanne ook dit idee te hebben en opperde dit aan de kinderen. Toen moesten ze er voor uitkomen dat ze inmiddels al lang een fotograaf hadden geboekt. Een enorm welkom cadeau dus.

Helaas bleken de drie weken Zeeland te lang te zijn en werd de trip eerder afgebroken, niet lang erna moesten ze definitief afscheid nemen van elkaar en zijn deze foto's nog belangrijker geworden dan ze van te boren hadden bedacht.

Bedankt lieve familie, voor jullie vertrouwen en warme. Voor altijd in mijn hart.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

[wp_social_ninja id="19299" platform="reviews"]
crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram