(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
CURSUS

Introductie Afscheidsfotografie


Module 1 & 2 opleiding Afscheidsfotografie
Twijfel je over de opleiding tot Afscheidsfotografie en wil je op een ietwat laagdrempelige manier kennismaken met mij, mijn manier van kennisoverdracht en een introductie krijgen in de wereld die afscheidsfotografie heet?

Dan is deze introductiecursus afscheidsfotografie “Have a little Taste” echt iets voor jou! Jij krijgt voor een fijne prijs toegang tot de eerste twee modules van mijn opleiding tot Afscheidsfotografie.

Ja, ik wil de eerste twee modules!
Laagdrempelig
Direct aan de slag
Leren van 8+ jaar ervaring
Fijne prijs
Praktisch en hands on

Is deze cursus geschikt voor jou?

Herken jij jezelf in het volgende?

 • Je wilt gaan starten als afscheidsfotograaf en je hebt geen idee hoe te beginnen?

 • Je bent nieuwsgierig naar afscheidsfotografie, maar je weet niet goed of het bij je past én of je het wel aankunt?

 • Je hebt al wel wat ervaring met afscheidsfotografie, maar je hebt het gevoel dat je nog onvoldoende bagage en ervaring hebt?

Ja? Dan is deze opleiding zeer zeker iets voor jou! 

Wat kan je verwachten?

 • In de eerste module vertel ik je wat meer over mijzelf en het ontstaan van mijn bedrijf waar je al een hoop tips voor jezelf uit kunt halen voor jouw eigen business. 
 • Ik vertel je meer over de ruim 8 jaar ervaring die ik heb opgedaan en hoe afscheidsfotografie op mijn pad kwam. Ook vertel ik je over mijn missie waardoor je kunt kennismaken met de wereld van uitvaarten en afscheid. 
 • Wat is afscheidsfotografie eigenlijk? Hoe kun je dit vormgeven in jouw business en hoe geef ik dit in mijn business vorm? Dit zijn de vragen waarop ik in de tweede module antwoord geef. 
 • Daarnaast vertel ik je ook waarom ik het doe en wat het van mij vraagt. Uiteraard zet ik je ook aan het denken, wat zijn jouw drijfveren? Waarom zou jij dit wel of niet doen?

Do you have what it takes?
Maak kennis met het vak afscheidsfotografie op een zeer laagdrempelige manier. Ben je daarna overtuigd dat jij dit aanbod wilt toevoegen aan jouw business? Geef je dan op voor mijn volledige opleiding tot Afscheidsfotografie.

MELD JE DIRECT AAN

In deze introductie Afscheidsfotografie kun je de eerste twee modules van de opleiding tot Afscheidsfotograaf bekijken:


Module 1

 • In deze module vertel ik je wat meer over mijzelf, het ontstaan van mijn bedrijf, de ervaring die ik in de loop van de jaren het opgedaan en hoe afscheidsfotografie op mijn pad kwam.

 • Daarnaast neem ik je mee in mijn missie, waarom doe ik wat ik doe, wat is mijn WHY!

Module 2

 • Wat is afscheidsfotografie eigenlijk? Hoe kun je dit vormgeven en hoe geef ik dit vorm? Dit zijn de vragen waarop ik in deze module antwoord geef.
 • Daarnaast vertel ik je ook waarom ik het doe en wat het van mij vraagt. Uiteraard zet ik je ook aan het denken, wat zijn jouw drijfveren?
MELD JE DIRECT AAN

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt!

 • Je weet hoe ik mijn cursussen geef en of dit bij je past
 • Je krijgt gevoel bij afscheidsfotografie en of je hier mee door wilt gaan
 • Kortom, je weet hierna zeker of je de volledige opleiding wilt volgen

EN JA! UITERAARD KRIJG JE DAN €55,- KORTING OP DE HELE OPLEIDING!

Nu voor €55,-


Wil jij ook proeven aan dit mooie vak?

Meld je dan aan voor de eerste twee modules van de complete opleiding
MELD JE DIRECT AAN

Veel gestelde vragen

Nee. Deze "proeverij" is echt om kennis te maken met mij als opleider en de uitgebreide opleiding die ik geef. Weet je nu al dat je als Afscheidsfotograaf aan de slag wilt gaan. Dan adviseer ik direct de hele opleiding aan te schaffen. Daarna ben je zeker voldoende opgeleid om met voldoende zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

In deze introductie zit een klein uur aan video materiaal, daarnaast zitten er ook nog opdrachten bij. Maar het fijne is dat je het helemaal op je eigen tempo kan volgen, er is geen deadline! Neem je tijd en kijk alle filmpjes zo vaak als je wilt.

Nee, natuurlijk niet! Je krijgt dan een kortingscode van €55,- op de hele opleiding. Die investering heb je immers al gedaan!

Absoluut, als creatief ondernemer kun je een aanvraag doen bij Werktuig PPO (Permanente Professionele Ontwikkeling). Zij ondersteunen creatieve ondernemers in hun ontwikkeling. Veel van mijn cursisten hebben al een subsidie ontvangen, zo ook ikzelf voor de cursussen en coaches die ikzelf in de arm heb genomen.

Ik neem je mee in de aspecten van Afscheidsfotografie. Echter ga ik niet al te diep in op de instellingen, kortom, ik ga er vanuit dat je kunt fotograferen een basiskennis hebt van je camera.

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbaren op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen.

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.
Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinneringsreportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.
Human Design
Als Human Design Expert leert Gwendolyn hoe jij "ontworpen" bent en wat jouw unieke manier van door het leven bewegen is. Meer flow, fun and ease gegarandeerd.

Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

[wp_social_ninja id="19299" platform="reviews"]
heartcrossarrow-rightplus-circlearrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram